Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Lær om hvordan å lage og bruke scenarioer

Mind the Gap gjennomfører med jevne mellomrom kurs i scenarioanalyse. Nedenfor er en oversikt over planlagte kurs. Vi gjennomfører også kurs etter forespørsel. Beskrivelse av kurset kan du laste ned her.

Hvorfor delta på et scenariokurs?

  • Du får kunnskap om et kraftfullt verktøy for å analysere og respondere på endringer som påvirker din virksomhet (du utforsker mulighetsrommet for din virksomhet)
  • Du få alle nødvendige kunnskaper for å lage og bruke scenarioer og du jobber praktisk med dette på kurset (du får også et fyldig kurshefte med teknikkene beskrevet)
  • Du lager ett eget scenariosett på kurst som er relevant for din virksomhet/bransje og som du får tilbakemeldinger på i etterkant av kurset
  • Du møter kunnskapsrike personer fra andre bransjer som du jobber sammen med på kurset (du jobber tverrfaglig og på tvers av bransjer)

Oversikt over kurs legger vi ut på Facebook. Klikk her.

Fra en workshop i prosjektet Sørlandet 2050 i 2015 i samarbeid med Kjell Johannessen fra CIFO Management. Prosjektet samlet toppledere på Sørlandet på tvers av bransjer.

 

Share on Facebook

Logg inn